Mag’et ewa Miejer zen, dat is een enthousiaste bende Merenaren die meer kleur wil geven aan de zomerkermis in het dorp. We willen de kermis doen bruisen, mensen bij elkaar brengen, lokaal talent een plek geven, een diverse programmering brengen, leuke gesprekken voeren met een heerlijk streekbiertje erbij, later op de avond genieten van een droge saucis en onder een stralende zon een aantal optredens meepikken. Dit willen we realiseren in samenwerking met verschillende partners. Het gemeentebestuur, het avondmarktcomité, de Gezinsbond, Unizo en andere Meerse verenigingen zoals bijvoorbeeld Singhet Fro Mere.  We hopen dat we daarin slagen.

Alles organiseren we natuurlijk voor u, voor iedere Meerse en niet-Meerse bezoeker, voor jong en oud. Bij ons is iedereen welkom. Daarom werken we ook met de UIT-pas en het kansenpassysteem voor betalende activiteiten.

Wie we zijn? Wel, de ‘bezetting’ wisselt elk jaar een beetje, enkele leden hebben een chiroverleden, anderen zijn in andere Meerse verenigingen actief en sommigen vonden ons zo sympathiek dat ze spontaan aansloten. In 2017 bestaat de organisatie uit Raf Ermens, Peter D’Herde, Renilde Gees, Maxine Meuleman, Maarten Peleman en Yves Vangestel. We kunnen uiteraard rekenen op hulp vanuit het avondmarktcomité dat bestaat uit Eric Ghysbrecht, Herman Lievens, Denis Van Boxem en Franky Van Hee. Mag’et ewa Miejer zen, dat zijn vooral ook veel vrijwilligers. Het zijn diegene die helpen achter de toog, die glazen rapen, die komen op- en afbouwen, enz. Ook zij maken absoluut deel uit van onze organisatie!